Opgaveformulier Heilig Vormsel

  Met dit formulier kunt u uw kind inschrijven voor het Heilig Vormsel van 2023.



  Geslacht kind
  JongenMeisje



  (*) We hebben ook een bewijs van doopsel nodig. Dit kan een kopie zijn uit het trouwboekje of u vraagt een doopbewijs aan in de parochie waar uw kind gedoopt is. Dit kunt u later ook nog inleveren. Dit kan digitaal via parochiekantoor@stadsparochiegeleen.nl of anders een kopie inleveren op het parochiekantoor (‎Prins de Lignestraat 31, 6161 CX Geleen). Als uw kind in Geleen gedoopt is, dan kunnen wij de gegevens opzoeken en hoeft u dus niet zelf voor een doopbewijs te zorgen. Als uw kind nog niet gedoopt is, dan hoeft u niets in te vullen.






  De datum van de Vormselviering is op dit moment nog niet bekend. Wanneer deze bekend wordt zullen we u hiervan op de hoogte stellen via mail.

  De kosten van het vormseltraject bedragen 40 euro per gezin waarvan een kind de vormselvoorbereiding volgt, deze kunt u overmaken naar NL20 RABO 0130503592 ten name van "Parochie HH. Marcellinus en Petrus" onder vermelding van "VOR 2023" en de naam van uw kind. Wanneer het bedrag voldaan is, is uw aanmelding definitief.
  Uw kind heeft als lesmateriaal een bijbel nodig en een schrift, als u hier nog vragen over heeft dan mail ons gerust.

  U ontvangt direct een bevestigingsmail van uw inschrijving. Let op: deze kan eventueel in de spam/ongewenste mail terecht komen. Wij vragen u om te controleren of u zelf deze mail ook écht ontvangen heeft zodat toekomstige mailwisseling i.v.m. het vormsel probleemloos kan verlopen.