Heilig Vormsel

Heilig Vormsel

Wilt u dat uw kind verder groeit in het geloof, dan is een volgende stap de voorbereiding op het heilig Vormsel. Gelovig zijn en kind van God zijn vraagt om keuzes. Hoe kan ik met Christus verbonden leven in de verschillende omstandigheden van het leven? Dat vraagt om de Heilige Geest!

U kunt uw kind aanmelden voor het vormsel via dit formulier: Opgaveformulier Heilig Vormsel

De catechese vindt voor de vormelingen en hun gezin plaats op gezinszondagen. Deze beginnen op 2 oktober 2022 en vervolgens élke eerste zondag van de maand (in de Augustinuskerk). Op deze zondagen wordt u als gezin met uw vormeling verwacht. Ook broertjes en zusjes kunnen deelnemen aan onze gezinscatechese. Klik hier voor het volledige overzicht met alle datums waarop de catechese plaatsvindt.

Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt rondom de catechese / het vormsel kunt u contact met ons opnemen via mail: catechesegeleen@gmail.com

 

Vormsel 2022

Het vormsel van (school)jaar 2021-2022 vindt plaats op vrijdag 7 oktober 2022 om 19u in de Augustinuskerk in Geleen. 

Vormsel 2023

De datum van het vormsel van (school)jaar 2022-2023 is op die moment nog niet bekend, maar vindt in elk geval plaats na de zomervakantie van 2023. De voorbereidingen/gezinszondagen beginnen op zondag 2 oktober 2022.