Invulformulier communieviering

  Met dit formulier willen we u (zoals in de mail ook aangegeven) graag enkele vragen stellen i.v.m. de praktische invulling van de communieviering. Graag onderstaande gegevens invullen en verzenden vóór 20 mei.


  We vragen u om de volgende lijst volledig in te vullen met de gegevens van de mensen die een gereserveerde plek zullen krijgen. Het hele gezin dus, zonder de communicant omdat de communicanten op het priesterkoor zullen zitten.

  Oma's, opa's, peetooms, peettantes kunnen achter de gereserveerde banken plaatsnemen en kunnen hier dus NIET bij vermeld worden.
  Alleen het gezin zal een gereserveerde plek hebben in de eerste banken.

  Als uw gezin uit méér dan 5 mensen bestaat dan kunt u de gegevens van de overige personen invullen in het opmerkingenveld.

  In verband met de foto's en video (naar verwachting een tweetal weken na de viering): graag hieronder aangeven hoe u de foto's en video ter beschikking gesteld wil krijgen:
  Via een Wetransfer-link waarvan u de foto's en video zelf (gedurende beperkte tijd) kan downloadenFoto's en video zelf ophalen met een EIGEN USB-stick bij de fotograaf