Aanmelden EHC

Met dit formulier kunt u uw kind inschrijven voor de Eerste Heilige Communie van 2023.

Geslacht kind
    JongenMeisje

(*) We hebben van uw kind een bewijs van doopsel nodig. Dit kan een kopie zijn uit het trouwboekje of u vraagt een doopbewijs aan in de parochie waar uw kind gedoopt is. Dit kunt u later ook nog inleveren.
    Dit kan digitaal via een mail naar parochiekantoor@stadsparochiegeleen.nl, of anders kunt u een kopie inleveren op het parochiekantoor (‎Prins de Lignestraat 31, 6161 CX Geleen).
    Als uw kind gedoopt is in Geleen, dan kunnen wij zelf de gegevens opzoeken en hoeft u dus niet zelf voor een doopbewijs te zorgen. Als uw kind nog niet gedoopt is, dan hoeft u niets in te vullen.

De gezamenlijke communieviering zal op 21 mei 2023 zijn voor de kinderen die al voldoende voorbereid zijn.
    Andere kinderen kunnen later ook hun 1e communie vieren op een andere zondag (zonder groep) als ze nog meer
    voorbereiding nodig hebben.

De kosten van het communietraject bedragen 40 euro per gezin waarvan een kind de eerste communie-voorbereiding volgt. Deze kunt u overmaken naar NL20 RABO 0130503592 ten name van "Parochie HH. Marcellinus en Petrus" onder vermelding van "EHC 2023" en de naam van uw kind. Wanneer het bedrag voldaan is, is uw aanmelding definitief. Dit bedrag bevat alle kosten, als uw kind de communie samen met de groep op 21 mei 2023 zal doen komen de kosten van de fotograaf hier nog bij.
    Als u nog geen lesboek (Youcat For Kids - Nederlandse versie) heeft moet dit nog apart gekocht worden. Dit boek kost eenmalig 25 euro en kan daarna meerdere jaren (ook door broertjes en zusjes) gebruikt worden.

U ontvangt direct een bevestigingsmail van uw inschrijving. Let op: deze kan eventueel in de spam/ongewenste mail terecht komen. Wij vragen u om te controleren of u zelf deze mail ook écht ontvangen heeft zodat toekomstige mailwisseling i.v.m. de eerste communie probleemloos kan verlopen.