Aanmelden parochiecatechese algemeen

Met dit formulier kunt u uw kind inschrijven voor de doorlopende parochiecatechese voor het schooljaar 2021-2022 (Let op: dit formulier is dus NIET voor het vormsel en de communie. Die formulieren vindt u elders op de website)

Geslacht kind
    JongenMeisje

De catechese vindt plaats op verschillende dagen in de week.

Voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met groep 3 is er de catechese van de Goede Herder. Dit is élke vrijdagmiddag van 13u tot 15u in de Christus Koning-kerk (Kluis 21 - Geleen). Deze catechese is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. Meer informatie en het inschrijfformulier voor de catechese van de Goede Herder vindt u elders op de website.

Voor kinderen van groep 4 is de catechese 1 keer in de 2 weken op maandag of dinsdag.

Voor kinderen van groep 5 t/m 7 is de catechese 1 keer in de 2 weken op dinsdag.

Voor kinderen van groep 8 is de catechese 1 keer in de 2 weken op woensdag of donderdag.

De kosten van de catechese bedragen 20 euro per (school)jaar, deze kunt u overmaken naar NL20 RABO 0130503592 ten name van "Parochie HH. Marcellinus en Petrus" onder vermelding van "Catechese 2022" en de naam van uw kind. Wanneer het bedrag voldaan is, is uw aanmelding definitief.
    Indien u nog geen lesboek heeft (YouCat) dan moet dit wel gekocht worden. Het boek kost eenmalig 25 euro en kan daarna meerdere jaren (ook door broertjes - zusjes) gebruikt worden.

U ontvangt direct een bevestigingsmail van uw inschrijving. Let op: deze kan eventueel in de Spam/ongewenste mail terecht komen. Wij vragen u om te controleren of u zelf deze mail ook écht ontvangen heeft zodat toekomstige mailwisseling i.v.m. de catechese probleemloos kan verlopen.