Jongerengroep

De Jongerengroep van de parochies van Geleen bestaat uit gemiddeld ongeveer 25 jongens en meisjes tussen 12 en 22 jaar, die om de week op vrijdagavond bij elkaar komen. In overleg met de leiding wordt jaarlijks een gevarieerd programma gemaakt van catechese, fietstocht, film, diaconale activiteiten enz.

Een vast programma-onderdeel is een pelgrimstocht om geld op te halen voor de Vastenaktie. Ook elk jaar organiseren wij twee gezellige avonden voor de jongens en meisjes die zich voorbereiden op het heilig Vormsel. Natuurlijk hebben we ook een heleboel foto’s.

Af en toe ontmoeten we de jongerengroep van de buurparochie Beek.

Kom gewoon een keertje langs, mail of bel naar het parochiekantoor. Zij kunnen je dan verder helpen.       See you!

16+ Groep

De jongeren van 16 jaar en ouder organiseren om de 5 – 6 weken een 16+ bijeenkomst. Op een zondag komen we rond 17.00 uur bij elkaar, eten samen en gaan dan in dialoog (maar meestal in discussie!) over een bepaald thema. De thema’s bedenken we zelf. Zo hebben we het al eens gehad over: hoe kijkt de wetenschap tegen geloof aan?, wat is vrijheid? Wat is dood en is er leven na de dood?. Gelukkig helpt kapelaan Carlos ons op weg als we dreigen vast te lopen.