Alpha

Alpha Online

Wat is Alpha? 

Wat is het doel van mijn leven? Wanneer ben ik nou echt gelukkig? Waar bestaat mijn leven eigenlijk uit als alles wegvalt? Wat moet ik met het christelijk geloof? Wie is Jezus? Het zijn allemaal vragen die juist in deze (corona-) tijd omhoog kunnen komen.Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha!

Hoe werkt het? 
Sommige vragen zijn best moeilijk om in je eentje over na te denken. Alpha Online is een aantal online bijeenkomsten waarbij we samen in gesprek gaan, op een open en onbevooroordeelde manier. Alpha is voor iedereen! Of je nu wel, niet of een beetje gelooft.

Elke bijeenkomst start met een gezellig moment samen. Daarna kijk je een korte video over een onderwerp uit het christelijk geloof. Dan start de kleine groep, waar je jouw gedachten hierover kunt delen met de andere deelnemers en van hen hoort hoe zij in hun geloof of levensvragen staan.

Online informatie
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
Meld je dan aan voor de geheel vrijblijvende ONLINE informatieavond op maandag 17 of 24 januari a.s. 20.00 u op alphacursusgeleen@gmail.com of bel iemand van het Alpha-team 06-22313499. We beantwoorden je vragen en/of sturen jou de zoom-link om aan de online informatieavond deel te nemen.