Zondag 30 mei Alternatieve processie: beleving van gemeenschap, geloof en ontspanning

Ook dit jaar is er geen ‘gewone’ processie in Geleen. Dat is vanwege corona nog steeds te ingewikkeld. De vraag is dan: wat kan wel? Heel veel! Op zondag 30 mei staat er van alles op het programma in onze Geleense Stadsparochie Marcellinus & Petrus!  Van 14.00 tot 17.00 organiseren we een tocht langs drie kerken, de nieuwe pastorie in wording, het Maria-altaar aan de Nachtegaalstraat en het Burgemeester Damenpark. Er kan gestart worden vanuit de Augustinuskerk (Lutterade), de Christus Koningkerk (Kluis) en de Marcellinus & Petruskerk (Oud-Geleen). Koop ter plekke een stempelkaart (€2,-), verzamel minstens 10 stempels en ontvang na afloop een mooi aandenken.

Dit jaar wordt het dus geen processie, maar meer een vorm van pelgrimeren, van samen onderweg zijn! iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen.

Nieuwsgierig wat er allemaal op het programma staat? Kijk dan op deze digitale stempel en routekaart. De ‘echte’ is komend weekend al te koop in onze kerken en op zondagmiddag 30 mei in de drie kerken die op de route liggen.

Stempel- en routekaart