Priesterwijding kapelaan Nicholas Pethuru uitgesteld

Komende woensdag 12 mei zou kapelaan Nicholas Pethuru in Sri Lanka tot priester worden gewijd. Een dag waar we allemaal, samen met hem, naar uitgekeken. Vanwege de situatie in Sri Lanka rondom het coronavirus heeft het bisdom Batticaloa moeten besluiten de priesterwijding uit te stellen tot dinsdag 1 juni om 10.00 uur (Nederlandse tijd 06.30 uur). De plechtigheid zal te volgen zijn via een livestream die te vinden is op ons youtubekanaal https://tinyurl.com/RKparochiesGeleen

Het uitstel in Sri Lanka betekent dat ook de eerste Heilige Missen van onze kapelaan in onze kerken opschuiven. Die staan nu gepland op zaterdag 19 juni om 19.30 uur in O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand, zondag 20 juni om 11.00 in Marcellinus & Petrus, zaterdag 26 juni om 17.30 uur Pastoor van Ars, zondag 27 juni om 9.30 uur in Augustinus en om 11.00 uur in Christus Koning. Ook voor deze missen is aanmelding noodzakelijk via aanmeldenparochiesgeleen@gmail.com of telefonisch via het parochiekantoor 046-4743420.

We moeten voor deze datums toch ook een voorbehoud maken. We weten namelijk niet hoe de situatie in Sri Lanka zich zal ontwikkelen. Daardoor is het moment van terugkeer van kapelaan Pethuru nog onzeker. Mensen die zich voor een van de Heilige Missen aanmelden, krijgen automatisch bericht als de datum verandert.