Op weg naar Pasen

Vanavond eindigt de Vasteloavend. Voor veel mensen even slikken na zulke mooie, uitbundige dagen. Maar voor ons ligt ook een bijzondere tijd. We gaan op weg naar Pasen. Dat lijkt nu nog ver weg, maar dat geeft wel alle tijd voor een goede voorbereiding. Te beginnen met Aswoensdag. Een askruisje halen is een mooie traditie. Dat kan om 9.00 uur in de Marcelinus & Petruskerk in Oud-Geleen en ’s avond om 19.00 uur in de Augustinuskerk en in de kerk van Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand in Lindenheuvel. Een goed begin van de Veertigdagentijd. Van harte welkom.

Uiteraard zijn er in de Vastentijd allerlei activiteiten. Wie wil kan zich aanmelden voor een dagelijkse vastenmeditatie via de mail. Elke dag een moment van bezinning. Op woensdag 27 maart is de Vastenmaaltijd in de crypte van de Augustinuskerk. We beginnen om 18.00 uur met een H. Mis en aansluitend is er een eenvoudige maaltijd. Op zaterdag 6 april is er een Vastenwandeling. De start is om 10.00 uur op de Bloemenmarkt. Zowel voor de Vastenmaaltijd als de -wandeling vragen we een vastenactiebijdrage van 5 euro.

Voor alle drie de activiteiten kun je je aanmelden via parochiekantoor@stadsparochiegeleen.nl of telefonisch 046-4743420.

Iedereen is van harte uitgenodigd!