Alpha cursus gaat weer van start.

30 juni a.s. t/m donderdag 28 juli Pastorie Augustinuskerk Lutterade

Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De Alpha cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het Christelijk geloof. Het is een plek waar wij stil kunnen staan bij wat het Christelijk geloof nu eigenlijk is, maar ook hoe ik het kan beleven, hoe het persoonlijk wordt. Het mooie is dat je daarbij alles kan bespreken wat er bij je leeft.

Alpha is vrijblijvend en geschikt voor iedereen die hier meer over wil weten. De cursus is zowel geschikt voor degene die pas Christen is geworden als voor degene die (opnieuw) op zoek wil gaan naar de basis van het Christelijk geloof. Vijf donderdagavonden komen we bij elkaar, de 1e keer op donderdag 30 juni a.s. t/m donderdag 28 juli. De avonden worden gehouden in de pastorie van de Augustinuskerk, Prins de Lignestraat 31, Geleen.

Elke bijeenkomst begint om 18.30 uur met een gezellige soepmaaltijd. Zo leren we elkaar op een leuke manier beter kennen. Daarna volgt een praatje (inleiding) over een onderwerp. De onderwerpen gaan over de kern van het Christelijk geloof. Na de inleiding praten we verder in vaste, kleine groepen.

Er is veel ruimte voor persoonlijke vragen van de deelnemers.

Om 20.30 uur wordt de avond afgesloten.

Als u kinderen hebt en daarom verhinderd zou zijn om te komen, maakt u geen zorgen! Ze kunnen komen en samen eten en daarna zorgen wij voor een oppas in een van de ruimtes van de pastorie. Ik kan een ieder aanbevelen om de cursus te volgen; ook als je het druk hebt!