22 mei Parochies trekken samen op in de Sacramentsprocessies

Die ochtend zijn er in Geleen twee processies: vanuit de Christus Koningkerk en vanuit de St.Augustinuskerk. Voorafgaand aan beide processies is er een H. Mis om 9.30 uur.

Voor de processie vanaf de Christus Koningkerk worden met name de parochianen en de verenigingen van de parochies Kluis, Geleen-Zuid en Oud-Geleen uitgenodigd. Vanuit de Kluis trekt de processie vanaf circa 10.15 uur via Christus Koning kerk, Kluis, Irenelaan, Hendriklaan, Beekhoverstraat, Kinkenweg, Norbertijnenstraat, Pastoor Vonckenstraat, kruising bij Pieterstraat, Marcellienstraat, Marcellinus & Petrus kerk.

De rustaltaren zijn op de hoek Hendriklaan/Irenelaan, en bij het kapelletje op het pleintje van de Norbertijnenstraat.

De processie in Lutterade trekt vanaf circa 10.30 uur vanuit de Prins de Lignestraat, via Mauritslaan en Kummenaedestraat naar de Nachtegaalstraat (rustaltaar – op het pleintje).

Via Nachtegaalstraat, Daalstraat, Cornelisstraat, Hegstraat, Molenstraat en het Kerkepad lopen we terug naar de St. Augustinuskerk. Voor deze processie worden met name de parochianen en verenigingen van Lutterade en Lindenheuvel uitgenodigd.